AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen een innovatief softwareproduct voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Met ruim 400 medewerkers inspireren we bedrijven iedere dag tot beter ondernemen. Dat doen we door administratieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat je werk beter,
anders en leuker wordt. Het resultaat is een organisatie die altijd over de juiste managementinformatie en cijfers beschikt én waar weer ruimte is om bezig te zijn met de kern van je
werk. Hoe wij dit realiseren? Met onze eigen business software. Meer weten? www.afas.nl.

www.afas.nl


Hofmeier

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities waar te maken. Door samen de financiële functie te optimaliseren en daarmee vraagstukken aan te pakken die gericht zijn op continuïteit, kwaliteit, transitie en capaciteit.

Hofmeier maakt het verschil door onze interim professionals en consultants op innovatieve wijze aan onze opdrachtgevers te verbinden en te laten samenwerken. Ons doel: het behalen van groei en het verbeteren van resultaten.

Wij werken met 130 interim professionals en consultants in specialistische teams, voor de sectoren:

Woningcorporaties,
Public
Handel, Industrie & Dienstverlening

We hebben een scherp oog voor trends en ontwikkelingen die onze relaties raken. Met collega’s die zich optimaal inzetten met vakkennis, verbindend vermogen en door hun commitment bij de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Hofmeier draagt zo actief bij aan het toekomstbestendig maken van organisaties.

Wij zijn een gedegen business partner in finance door:

  • Pro-actieve, innovatieve en betrokken professionals aan ons te binden.
  • Sectorspecifieke kennis vanuit een ‘leading the debate’ filosofie met onze markt te willen delen.
  • Actief onze kernwaarden in acht te nemen.

http://hofmeier.nl


Sigma Conso

Sigma Conso biedt software, opleidingen en diensten aan op het gebied van Corporate Performance Management. Haar missie is om de processen voor finance professionals te vergemakkelijken, onder meer door oplossingen aan te bieden die kunnen worden aangepast aan de noden van de groep en mee evolueren met het concern.

“De implementatie van de tool leverde ons aanzienlijke voordelen op het vlak van kwaliteit van gegevens en tijdswinsten. Daarnaast worden we steeds snel geholpen door het professioneel team van Sigma Conso. Dit zorgde voor een snelle implementatie en een correcte opvolging.” Kevin Vannootegem, Consolidator bij Domo Investment Group.

“Als ik Sigma Conso moet beschrijven aan de hand van drie kenmerken, zou ik kiezen voor professioneel, competent en snel. Het project werd tijdig gerealiseerd en onze teams
waren snel autonoom met de performante software.” Corinne Beaulieu, Directrice Accounting en consolidatie bij Gameloft.

“De software van Sigma Conso brengt de nodige helderheid, accurraatheid en betrouwbaarheid aan onze groepsrapportage. Dit is één van de meest gebruiksvriendelijke
applicaties waar we ooit mee gewerkt hebben!” Norherienda Abdul Kadir, Corporate Manager bij KPJ Healthcare.

www.sigmaconso.com/nl/

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.